Welkom op mijn website!
 
 
Over mij
Mijn naam is Petra de Groot-de Vries. De passie voor fotografie heb ik van mijn vader meegekregen. Mijn eerste camera kreeg ik voor mijn 12e verjaardag. Vanaf mijn 18e fotografeer ik met een spiegelreflex camera. In 2006 ben ik overgestapt op een digitale spiegelreflex camera van Sony. Nu fotografeer ik met een Sony A77ii & Sony lenzen.
Naast het fotograferen vind ik het ook ontzettend leuk om aan mijn website te werken. Lees meer over mij: Actief met fotografie.

Fotoclub
Vanaf 2012 ben ik lid van een fotoclub & de Fotobond. Sinds 2018 ben ik lid van Fotoclub Heiloo HAF.

Expositie
Sinds 2016 exposeer ik in het Gezondheidscentrum Daalmeer. Mijn foto’s zijn afwisselend te zien in de wachtruimtes van de huisartsen en fysiotherapie. Bij Expositie is meer te lezen, waar mijn foto’s momenteel te zien zijn.

Nominatie
Erg blij was ik met mijn nominatie voor de Frans Lanting Award in 2014. Thema: ‘Waar land en zee elkaar raken’. Deze foto is genomen bij de Kerf, Schoorl aan Zee.

In het boek ‘Aarde op 1’ van het WNF is een foto geplaatst die ik heb genomen in the Antelope Canyon, Arizona-USA. Een geliefde plek voor vele fotografen.

Titel: Aarde op 1
ISBN: 978-90-75717-63-1

Portfolio
Extra uitleg over het bekijken van mijn Portfolio.

Het fotograferen van de maan, de sterren en de melkweg vind ik heel bijzonder om te doen.

Bestellen fotokaarten / wanddecoratie
Bent u op zoek naar leuke wenskaarten of iets origineels voor aan de muur? Alle foto’s van mijn website zijn te bestellen.

Workshop
Informatie over een workshop miniatuurfotografie?
Bekijk dan even deze pagina: Workshop Miniatuurfotografie.

Fotostudio
Sinds kort heb ik ook de gelegenheid om portretten te fotograferen. Ook portretfotografie met honden is erg leuk om te doen.
Meer informatie over een fotoshoot?
Bekijk dan even deze pagina Fotoshoot.

Vragen
Heeft u vragen en/of opmerkingen? Of wilt u gewoon een berichtje achterlaten? Vul dan even het formulier in bij Contact.

Facebook
U kunt mij volgen op facebook: fotografiepetra

 
 
 
 
Veel plezier met het bekijken van mijn foto’s op mijn website.